Tagtrin

JUAL Universal Tagtrin 
 

Udføres i 2,0 mm galvaniseret stål eller 3,0 mm søvandsbestandig aluminium. Dette trin passer til alle slags tagsten, hvad enten det er tegl eller beton, idet trinnet består af to dele, som kan skydes fra 220 mm til 350 mm. Yderligere har JUAL Universal Tagtrin vinkeljustering, så trinnet kan tilpasses optimalt til tagets hældning.

 

JUAL Stålplade Tagtrin 
 

Dette tagtrin er udført i samme materiale, som JUAL Universal Tagtrin. Stålplade Tagtrinnet har dog andre vanger, så det kan monteres direkte på stålpladetage. Trinnet kan alternativt anvendes til betontagsten, på tage, hvor det er vanskeligt at løfte tagstenene med henblik på at montere trinnet. JUAL Stålplade Tagtrin har som Universal Tagtrinnet justerbar vinkel og bredde. Det fås i farverne 'galvaniseret', sort og teglrød.

 

JUAL Eternit Tagtrin 
 

Udføres i 1,5 mm Aluzink eller 1,0 mm rustfri stål. Trinnet leveres endvidere lakeret i 3 forskellige farver. Dette trin bruges på alle bølgeplader og kan også monteres på betontagsten og Decratag.

 

JUAL Skifer Tagtrin
 

JUAL skifertrin er udviklet til montage på tage med eternitskifer eller profileret stålplade. Disse trin er udført i 2,0 mm galvaniseret stål. Dette trin kan også monteres på tagpap.

 

 

JUAL Stigevange
 

JUAL Stigevange er lavet til tage, hvor der tagtrin ønskes anvendt, men hvor afstanden mellem tagets læger er for stor. Stigevangerne fås i 3 forskellige længder og kan tilmed sættes i forlængelse af hinanden. 

 

JUAL Tagrendebeskytter
 

 

JUAL's Tagrendebeskytter er en simpel og billig måde at sikre tagrenden mod skade ved anvendelse af en stige mod tagrenden. Den er lang nok til at kunne række over to rendejern og har stigestop, så stigen ikke kan skride til siden